Kom vlot naar KempenAIR

Locatie

UPDATE WIJZIGNG LOCATIE: Boshoven - 2280 Grobbendonk

Helaas zijn de weersomstandigheden al geruime tijd minder fijn en is er op korte termijn weinig beterschap. Ook het terrein, McCain site heeft het moeilijk om al die overvloedige regen verwerkt te krijgen. Wij hebben dan ook een beslissing moeten nemen en zullen deze locatie laten “varen” om ons ballonfestival op te organiseren.

In hoog tempo werd naar een oplossing gezocht en die vonden we opnieuw in de buurt van Boshoven. KempenAIR zal dit jaar doorgaan op de locatie waar vorig jaar de parking werd ingericht. De parking verhuist naar nabijgelegen terreinen.

De programmering en inhoud van het evenement blijft behouden!
Met dank aan de landeigenaars, Benny en Inge om mee te denken en deze editie te waarborgen. Bijzondere dank ook aan Van Wellen Group dat ze de voormalige McCain-site beschikbaar hadden gesteld.

Doorkruis de Kempen met je fiets of koppel je bezoek aan een mooie wandeling. Er worden voldoende fietsenstallingen voorzien om je fiets veilig weg te plaatsen. Het ballonfestival ligt in de buurt van verschillende fietsroutes en fietsknooppunten. Vanuit verschillende gemeenten zoals Pulle, Zandhoven, Lille, Vorselaar, Herenthout, Nijlen, … kan je KempenAIR makkelijk bereiken.

Publieksparking

De betalende publieksparking is gelegen op een aanpalend terrein. Parkeren kan dus vlakbij. Volg de borden “parking” en onze begeleiders geven je een geschikte parkeerplaats. Zij zijn te herkennen aan hun hesjes van de organisatie. Betaling kan zowel cash als met bancontact.

Mindervaliden

Volg de borden “parking mindervaliden”. Personen in het bezit van een mindervalidenparkeerkaart dienen deze duidelijk zichtbaar in de wagen te plaatsen.

Verkeersmaatregelen

Er geldt een parkeerverbod in de omliggende straten, enkelrichtingsverkeer wordt gehanteerd in de omgeving van het evenemententerrein. Hou je aan de aangepaste verkeersregels en geef voorrang aan onze fietsers en voetgangers.


© KempenAIR ballonfestival