Ondersteun een lokaal evenement als partner

Een geslaagd evenement is enkel mogelijk met de medewerking van tientallen lokale bedrijven. Het bestuur van KempenAIR kan dan ook niet genoeg benadrukken hoe blij ze zijn met deze ondersteuning. Hierdoor kan een fantastisch evenement georganiseerd worden waarbij er gratis toegang aangeboden kan worden.

Als sponsor draag je bij aan een sociaal, cultureel en laagdrempelig vrijetijdsevenement met een publiek uit alle lagen van de bevolking. Toegankelijkheid voor iedereen wordt door KempenAIR hoog in het vaandel gedragen.

De sponsoring biedt je ook de mogelijkheid om contacten te leggen met nieuwe potentiële klanten, relaties en partners. De reclame wordt door duizenden individuen bekeken doordat deze verschijnt over heel de Kempen en via alle mogelijke communicatiekanalen.

Een luchtballon tovert een glimlach op ieders gezicht, zelf al eens op gelet? Doen de volgende keer, je zal zelf ervaren dat je sponsoring mensen gelukkig gaat maken. Je draagt bij tot een evenement waarbij het gevoel van gelukkig zijn overheerst!

Je kan al partner worden vanaf 100€. Ieder bedrijf, lokale handelaar, klein en groot kan op deze manier mee genieten van de aandacht die KempenAIR teweeg brengt. Interesse om partner te worden? Download onze partnerbrochure of contacteer ons via info@kempenair.be© KempenAIR ballonfestival