Oldtimer Rondrit - zondag 30 juni

Op zondag 30 juni wordt in de namiddag een rondrit voor oldtimers georganiseerd, voor auto's van 30 jaar en ouder (bouwjaar 1994 of vroeger).

De rit brengt u langs voornamelijk kleine en landelijke wegen naar de Noorderkempen en even tot in Nederland en terug, en heeft een totale afstand van 110 km. De wegbeschrijving gebeurt aan de hand van een gedetailleerd roadbook, opgesteld volgens het principe "bolletje-pijl", met tussenafstanden en herkenningspunten.

Uit alle deelnemers wordt een gelukkige uitgeloot die een ballonvaart voor 2 personen aangeboden krijgt.

De winnaars van de ballonvaart gaan dezelfde avond de lucht in. Mochten de weersomstandigheden een veilige vaart niet mogelijk maken, dan zal met hen een vervangdatum worden afgesproken.

Programma

12u00-13u00: aanmelding > overhandigen rallyplaat, roadbook, goodiebag
13u00-13u30: vertrek
17u00-19u00: aankomst
19u00: loting winnaar ballonvaart

Deelnemers aan de rondrit worden ontvangen op een voorbehouden parking op het evenementen-terrein zelf. Na terugkeer van de rondrit is er voor de deelnemers gratis parking, en kan naar hartelust gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van het ballonfestival: genieten van het opstijgen van de luchtballonnen, een hapje en drankje...

Inschrijving

Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 € per wagen (ongeacht aantal inzittenden).

Inschrijven kan uitsluitend online via het inschrijvingsformulier op deze website, en dit tot zondag 23 juni 2024 (of eerder wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is). Er worden maximaal 150 wagens toegelaten.

 


© KempenAIR ballonfestival